Saturday, January 31, 2009

One of the funniest day ^^

Oujee Kristin. Pühendan selle postituse sulle. Sest sa oled lihtsalt selline tõbras. Et sa teaksid. (Kikz , ma ei räägi Sinust. Mul on justkui pooleldi meeles, et su nimi on ka Kristin, aga ma ei ole kindel) :D
Nonii...Kell 8:28 äratas mind Pätu, kes avaldas valjult oma arvamust selle kohta, et ma temaga harjumuspäraselt kell seitse õue ei läinud. Täitsa napakas. Nädalavahetusel ei saa ka magada. -.- fu. No siis ronisin narist alla , toppisin riidesse. Panin igaksjuhuks kasuka selga... Kusjuures mul ei olnud õrna aimugi, et õues oli 13 kraadi külma. Nii jube. Läksime siis jalka platsi juurest üle kraavide ja läbi metsatuka AIDE autokooli libedaraja äärde, kus üks rekkajuht libedasõitu tegi. Katsusin libedarada ka. Oli tõesti libe. Tegelikult sinna ei võinud minna, aga see koht, kus mina rajale astusin, seal ei olnud märki :D Alles pärast kuskilt eemalt avastasin. Siis ronisime Pätuga lennuvälja kõrval asuvate mingite vaja sõjavallide otsa. Ja just sel hetkel tõusis päike... See oli niiii kohutavalt kaunis. Naeratasin omaette. No ja siis avastas Pätu , et aia taga oli rebane. Ilus,sihvakas. Pätu hakkas teda taga ajama. Aga kätte ei saanud, siis tuli tagasi. :)
Jalutasime mööda lennuvälja piirdeid edasi. Kuni Karli majani vist. Ja siis jalutasime mööd teerada majade vahele tagasi. Pätu mängis natuke veel väikse Saraga ja siis tulime tuppa. Sõin kausitäie maisihelbeid piima ja kakaopuruga. (minu kiiks) Ja kobisin voodisse tagasi. Lugesin paar lehekülge "EGO-st"- siis üritasin magada. Tund aega üritasin. Kahjuks ei saanud, sest nii külm oli. Tuba oli muideks soe. Ja siis kraadisin ennast ... palavikku siiski ei olnud.
Hiljem tegin perele omletti. Kaisa on haige :( Nii paha. Ei julge eriti torkida ka. Äkki haiguse tõttu ärritub...ei taha ju et ta kui kah oleks :) Loodan, et saab ruttu terveks (L)
Kella kahe paiku läksin Kirtile linnapiiri vastu. Pätuga.
Nüüd oleme siin ja kirjutasime "Bitchivihikusse" meie klassi idikatest jutte. Ülikavald oleme. Issi naeris selle peale. :P Pop-corni tegin ka. ^^
Ja muideks. KIRTI JÄÄB MEILE ÖÖSEKS ^^ Niii lahe. Tänane õhtu tuleb niiii mõnus ;)
Oojaaa. :D Bidšjaamapidu meil (ma EI oska seda sõna endiselt kirjutada)
:D Seksikas ^^
Ahjaa...Palju õnne Heiko ja Laura ^^ (Neil on nüüd 70 päeva koos oldud) :D

Lahedad oleme ^^

Luv ya all. (almost)

Bye.

Melli.

2 comments:

Unknown said...

bö, mu nimi on Kristi :D.
ja pidzaama kirjutatakse, :D ma arvan :d.

Mells^^. said...

xd Okei :D
Nüüd jääb vähemalt meelde xd Tore, et sa Kristin pole xd
Ja nüüd on see sõna ka arvatavast iselge xd
Kalla.