Thursday, January 21, 2010

Täiesti peeeeeeerses nädal. (pehmelt öeldes)

Esmaspäev algas toredalt... Kõik oli hästi.
Marko, Sander ja Raido tulid koos minuga hommikuse bussiga ja suutsid tuju nii mõnusalt meeldivaks teha :)

Teisipäeval, või kolmapäeval emme helistas ja teatas, et vanatädi pole enam. Meeldiv. Väga meeldiv. Üks kursaõe ütles, et ma üldse tundidesse ei läheks. Läksin ikkagi. Pean ju tugev olema.

Õhtul tuli järgmine "meeldiv" uudis vanaema kohta...uputasin end natuke pisaratesse.

Emme sõimas, et pean vanatädi matustele minema.

Täna koolist tulles koma ütles, et tõstab mind ja Sikut eraldi tubadesse. Ütlesin talle peaaegu nutma puhkedes, et mina ei taha nii ja tulin oma tuppa. See jättis rahule praeguseks.

Mõnda aega tagasi emme helistas ja lubas Pätu magama panna, sest too olevat lamba maha murdnud. Nüüd otsime Sikiga talle uut head kodu ja lähen emme juurest ära kah. Kui Pätut seal ei ole, siis ei taha mina ka olla. See oli ainus asi, mis mind seal hoidis. :( Maailma parim võetakse ära. Ainuke, kes minust aru sai ja mind ära kuulas, ainuke, kes lubas end lõptult kallistada ja kes oli alati olemas... Aitäh emps, aitäh, et sedasi oma lastele haiget teed!! Nii kift oled!!

Teist päeva järjest istun Siku voodis... Siin on akna all mõnus radikas. Oleme siin mõnusasti soojas. Ja siin on koos hea juttu ka ajada:)

Komad vaatavad alati kahtlase pilguga:P Aga nad peavad ka ükskord aru saama, et meid nad lahutada ei tohi!!!

Üldsegi ma ei tea, mis nüüd edasi saab...
Vahest, õigemini kogu selle nädala on olnud kõik nii pingeline ja uus ja arusaamatu... olukorrad, millega toima tulla ei oska ja mida pean õppima. Ei tea üldse, kas saan hakkama.

Üks vahva asi siiski oli.
Eile oli ratsutamine. Nii külm oli, ja ma ei pannud hobustele sadulaid selga, muidu oleksime purikad olnud. Sõitsime niisama ja võimlesime hobuste seljas. See oli maruvahva. Olen nii rahul, kuigi kääride tegemisel oleksin peaaegu paremalt poolt hobust alla sadanud, aga Triinukas sai sabast kinni :D

Ja üleüldse on kõik praegu niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sassis, et ise ka ei usu. Pff.

Tähh Siku, et siin oled!!! (L) :*

No comments: