Tuesday, January 20, 2009

Meie kokkuhoidev klass, ehk ühesõnaga: TRAGÖÖDIA

Nii, meie klassi tüdrukud...sellised nunnud ja armsad ja kukupaid. Siis, kui on vaja, et neile nt keemiat õpetaksidn. Muidu...vastikud metslased. Tagarääkimised ja Minu,P ja K üle naermised ja kõigi mahategemine on nende puhul mitte midagi, mille üle peaks imestma. Samuti on neil kaasasündinud pugemisoskus. Eriti on see K2-l. M-st, M2-st ja M3-st ei tasu üldse rääkidagi.
Aasta alguses oli nii mõnus olla. Kuni...paar päeva pärast kooli tulekut... K2 karjus K peale. Normaalne eks. Täielik debiilik. Ise jõi suvel klassirahad maha ja nüüd on siis jubehea ja eeskujulik õpilane- Väkk, kui öökima need tatikad ajavad.

Iseloomustan ka neid? Ahaaa, muidugi. Mul tuleb see nii hästi välja x) Õel olen ka, aga ülekohut ei salli.

K-See kõige kallim. Kahju, et alles selle aasta alguses rohkem suhtema hakkasime. Oleme jube päääääris palju tülitsenud ka. Või noh. Tujutsenud pigem :P Aga need tujutsemised on paremini üksteist tundma õpetanud. Ja nüüd tundud Sa üldse teine inimene, kui nt 7 klassi alguses : ) Kõik on nii muutunud :) Ongi hea.
Sa oled üks vähestest nii headest asjadest, mis minuga elus juhtunud on. Ja sellessuhtes on mul kohutavalt hea meel, et K2-ga enam ei suhtle: ) Ta ei ole Sinu nunnutsemist ja armastust ära teeninud. (kahtlen, kas ma ise ka olen :D ) Aga Sa oled ikkagi niiiiiiiiiiiiii kallis, kallis, kallis.
Lisaks on ta veel mategeenius. Koguaeg õhtuti msnis palun abi :D Nagu suur pasapea ;D Õhtuks on juhe nii koos :P Ja ta on väga väga väga tark ka. Ja me oleme rahvavaenlased ka. Ja oskame nii hästi G-d vihaseks ajada. Ja klassireisile minemata jätta :D Vot sellised tublid oleme : )
Ja ma armastan seda tüdrukut niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii palju ja veel rohkemgi.
Ja meie igavahetunnised pikad kallistused on ülekõige. JA MITTE VÕLTSID ;) Musitüdruk.

K2-Täis tont. 7 & 8 klass oli veel ÜPRISKI normaalne. Ei sutsetanud, ega joonud. Nüüd töllerdab pedekatega ringi ja on EESKUJULIK õpilane. Fafa. Naerame kõik koos. Ta ei võinud inkas isegi POOLE lausega mind aidata. Täitsa jorss. Pista põlema ennast. Loodan, et kahetsed kunagu VÄGA kõvasti, et K-ga nii tegid. ...

M-Lollakas kileda häälega neeger. Koguaeg kiljud, kui poisid kiusavad. Kui neid juures pole, räägid taga. Kui juures on, lööd külge. Ja siis jälle kiljud, et sind kiusatakse. Eputad tohutult. Valetad palju. Trennide kohta jms.Arvad, et meeldid kõigile. Sittagi. Kõik lihtsalt kiusavad sind. Ja siis saadavad pikalt. Väga kahepalgeline.

M2-Tükk, tükk aega tagasi olid kohutavalt armas väike klassiõde. Kallistasid ja olid nii hooliv. Järele jäänud on sinust vaid tühipaljas kest, milles hunnik kurjust. Kuigi sa naerad siiski sama palju. Oled samasugune, nagu teised klassiõedki, aga lihtsalt ei ütle oma arvamust nii julgelt välja. Aga taga räägid ikka. Kui kolm pead korraga minu poole vaatavad, teen omad järeldused.

M3-Kaunis. Väga kaunis. Kuid väga halva iseloomuga. Väga sarnane käitumine M-ga. Eputrilla. Ja Külgelööja. Kõike ei saa mida tahad. Abi vajad, siis said. Olid ju nii nunnu ja tegid ingli nälo pähe. Enam ei aita. Ise oled süüdi. (Kedagi enam ei aita)

M4-L*bu?oojaa. Korsten ja lakipea. Nullkoht õppimises. Loodan, et maandud veeel sügavamal eikusagi, kui praegu. Loodan, et kahetsed iga oma fuking värdjat tegu, mille oled korda saatnud.
Pluss veel see, mida paar aastat tagasi P-ga tegid. Seda sa andeks ei saa. Kõntsö.

I-Mõnusalt vaikne klassiõde. Sinuga ei ole kunagi probleeme. Ei tea, küll kui hästi minust arvad, kui Sinust arvan ise küll hästi. Kui vaja, siis alati aitad. Isegi , kui olen jätnud tegemata kodutöö ja pean sinu pealt maha vehkima. Loll minust :P Täna geo. tund oli mõnus eks. Sain ka sind natuke aidata. Tore, et töö viie said. :)

L-Lammas. Ei oska sinust enam midagi arvata. Oled nii armas. Samas suhtled lontrustega ja paned ka taga. Liigitame siis nendega ühte patta. Whose fault? Mitte minu. Sorry.

P-Mu kallis toriseja . Sa oled nii armas. Armsalt kallis ka. Kui sind ja K-t meie klassis ei oleks, oleksin täielikult läbi põrunud. Isegi minu kaitseks olete välja astunud, kui vaja. Astun muidugi ka igal vajalikul hetkel teie eest ka.

Ongi siis kõik. Suuremosa siit on tondid, 3 tükki mitte. Eks taipasite vist ise ka.
Poiste iseloomustused tulevad millalgi hiljem. Nad ei ole sellised sitakeerajad. Kuigi Keni tahaks sügavale persse lükata. -.-

Noojaa...hmm.Golost ei ole ka tuju rääkida.

Sedasi siis tsau : )

2 comments:

Kristjan Krimm said...

sa nagu endast ei tahaks rääkida siin kuidas sa higi järgi rämedalt haised ja poisse lõbu pärast peksad räägi meile mis sa siis sellest arvad!! Osta endale deodorant ja kasuta seda usu mind su higihais on üsna RÕVE!!!!!! hoor

Nele. said...

Ok kirjutasid selle jutu maha. Mida sa sellega saavutada üritad? Laimata teisi kuna sul pole oma klassis sõpru? Kas sa arvad, et Kirti on mingi tundetu tükk liha kes midagi sellist meelsasti loeb? Miks sa üritad selle pärast, et sina teistega läbi ei saa tekitada sellist muljet/arvamust et ka Kirti peaks ennast inimestest ära lõikama? Kas ongi nii et keegi teine peale sinu ei tohi enam temaga suhelda. I don´t think so. Kui sa hooliksid ei paneks sa inimest sellisesse olukorda. that is a fact.
Palun väga vabandust, aga arvamus sinust langes veelgi ja ma pole ainus. Olen lihtsalt ainus kes midagi ütleb.Peale Kristjani.