Monday, March 15, 2010

Successful :D

11.märts
Pärast kooli läksin Müüga tipa-tapa Türile, sest rongini oli palju palju aega. Läksime Grossi poodi, ostsime igast varandust kokku. Ja võtsin Tallinnasse minekuks raha välja.
Siis Müü ütles, et võiks „Kitsasse kinga“ minna, sest aega oli ikka veel palju. Kui sinna jõudsime, oli uks lukus, kuigi müüad olid sees ja vahtisid. Kui üle sebra olime jõudnud, siis Müü ütles:“Ärge lootkegi, et ma tagasi tulen!“ Ma naersin koguaeg ta üle. Ta on üldse nii muhe:)
Läksime rongijaama. Istusin natuke rongijaamas põrandalarvutis, aga kuna seal netti polnud, siis tegi müü ettepaneku rongijaama kohvikusse minna. Tellis endale friikad. Mõne apsu pärast avastas ta ühe friika küljest mingisuguse karvase kärna-putukajalgade-röveduse ja läks müüalt küsima, mis see on. See tõbras ainult naeris ja ütles, et ta ei tea. Müü oli vihane.
Mõne aja pärast tulid Siki ja Kadi. Läksime perroonile. Ja ennäe, Paavel ka tuli :D Kadiga hakkasime naerma. Müü oli nii elevil, kui rong jaama saabus :D See oli nii armas.
Läksime Kadiga samasse vagunisse, kuhu Paavelgi. Istusime suhteliselt etteotsa vagunis. Kuigi vagun oli vist üleeelviimane. Üle vahekäigu suhteliselt meie ligidal oli üks tüüp, kes KOGU sõidu Tallinnasse vahtis otsa mulle :D Nunnu oli ta küll, aga nii kahtlane. Ja Kadi ütles, et ta ka vahiks nii armsat tüdrukut nagu mina. Siis ma käskisin Kadil suu kinni panna :D
Sõime kogu tee springelseid. Näitasin talle, kuidas kahest springelsist saab pardi noka teha. Ja see tüüp, kes jõllitas nägi ka seda. Appi, kui mark :D Naersime täiest kõrist.
Vahepeal oli paanika, sest Paavel kadus ära, aga nagu hiljem selgus, siis ta magas pikali pingi peal ja me lihtsalt ei näinud teda.
Naersime Kadiga palju palju. Mingi poole tee peal pidime mõlemad püksi tegema. Ei tea, kust see kusehäda järsku tuli. Igastahes oli see kohutav. Kadi ei tahtnud isegi apelsinimahla selle pärast. :D
See oli üldse vist parim rongisõit Tallinnasse :P Tänud Kadi!!! :*

Siki ja Andi ja Pumba olid Balti jaamas vastas. Läksime läbi vanalinna Estoniasse ja siis edasi Lasnamäele. Sõime ja rääkisime ja Andu ja Siki lollitasid. See teeb alati nii palju nalja.
Ja siis rääkisin kaua ööni Martiniga. Kolmanda kursuse põllumajandaja. Bönna toakaaslane.
Kutsus mind järgmiseks nädalaks nende punase tulega pornotuppa kohvi jooma :D Krissu ja Hanna mõlemad ütlesid, et ma läheks, aga ma ei ole üldsegi kindel :D

Öösel segasid Väike Kass ja Põnn (kassid) mu und, sest nad ajasid üksteist mööda tuba ja mööda mu voodit taga.

12.märts
Ei tea täpselt, mis kell ärkasime. Igastahes ehmusin selle peale üles, et Põnn hüppas mu kõhu peale. Siki ja Andu olid juba üleval ja ma ei söendanud ka enam magama jääda.
Kella üheteistkümne paiku läksime Andu vanemate juurde. Siki ja Andu tegid seal lõunasöögi. Ma mängisin enamus ajast Jossuga (Andu vanemate koer) Kella kolme paiku sõime ja siis tuli Mammu koju, kes oli pahas tujus, sest ajaloo õps oli värd ja kehalise õps pani neil lihased valutama.
Nelja paiku hakkasime Nõmmele Miku juurde koosolekule minema.
Ei mäletagi täpselt, mis kell sealt ära hakkasime tulema. Kaheksa paiku vist.
Läksime Andu vanemate juurde Pambule järgi. Mingi poolüksteist vist jõudsime koju. Või noh, Siki juurde. Täna nii kaua Martiniga ei rääkinud, aga pisut siiski. Ta ütles, et läheb õue tobile. Ma pidin Andu korra arvutisse laskma. Tagasi tulles oli ta offline.
Hommikul sain teada, et tal oli kodus vool ära läinud. Normaalne ju :D
Ööl vastu tänast nägin Bönnat unes. Aga ma ei kirjuta mida. :D
Täna öösel Põnn ja Väike Kass ei mürgeldanud. Põnn magas mu magamiskotis ja öösel vahepeal nurus, et teda sügaksin.



13.märts

Täna magasin kaua kaua. Tegelikult olengi kogu päeva lebotanud. Kella kahe paiku toppisin alles riidesse ennast ja vahepeal magasin jälle.
Mingi aeg ronisin arvutisse ja rääkisin Martiniga. Mõne aja pärast läks ta tuduma, sest uni tuli ja ta aevastas ja tal oli külm. Loodan, et ta haigeks ei jää :)
Vahepeal sõime Sikiga ja tegelesime Pabuga ja kassidega ja oleskleme niisama.
Uni on jälle silmas.
Siki sai just pika üritamise peale Pumba magama. Too oli nii väsinud ja jonnis tükk aega.
Mängisin NFSU2-te ja kuulan kõrvklappidega muusikat. Sorteerisin arvutis pildid ära ja nüüd ikka veel lebotan :P
Hommikul tuleb Andu töölt koju ja homme läheme „Kappi“ filmiõhtule ja siis 19:20 rongiga Türile. Jälle kooli... *ohkab*
Õnneks see nädal on suhteliselt lebo. Esmaspäeval on 4 esimest tundi vabad ja kolmapäeval, neljapäeval 2 esimest vabad ja reede üleni vaba. Reedel lähen vist Horse Showle. Kuigi ma päris kindel veel enda plaanides pole... Eks see näha ole. Pole siiski 2 nädalat kodus käinud ju. Ja Karupoja juurde tahaks ka hirmsasti minna ;*

Krissule: Mu tuju on nii super super. Juba viimased nädal aega :P

15.märts
Me Krissuga niisama minu voodi peal. Tulime sööklast just :D
Bna oli ka :D Sasisin juukseid tal x)
Marii käskis meil valguse kiirusel süüa :D

Ja mul on megahea tuju :D
Ja tsau ja blau ja sth :D

No comments: