Tuesday, January 13, 2009

F*cked up...

Nüüd tuli tahtmine osasid iseloomustada... : )

M-Sa nunnuke. Oled nii nupi. Kuigi käin sulle iga pisemagi asjaga närvidele, ning sa oskad seda nii imehästi rõhutada, oled siiski kõige kallim. Need tudutud ööd sinu juures ja kaisusolemised ja kõik need kallistused...neid ei saa millegi teisega võrrelda... only mine.

H-Totu. Sa oled ainuke, keda mu luuletusd huvitavad. Tõesti. Ja viimasel ajal päris palju toeks ja abiks olnud. Ja väga kallis oled. Ja nilbik ja värkki. Tore .

S-Seksmaniakk. Väga tore oled. Kui su pea ei oleks nii paksult pinges seksimõtetest, oleksid päris palju inimese moodi :D

T-me ei räägi kuigi tihti. Koolis siiski pilgud kohtuvad. Südamesõber. Kui on vaja, oskab alati õigel ajal silma vaadata. Lihtsalt pilgust piisab.

I-tolgus. Kunagi olid nupi. Nüüd pede. Lõuga sa veel mu käest ei saanud, aga see on sul veel ees. Närakas. Pedekas. Junn.

E-Sinu taanägemine võttis jalad nõrgaks. Tore oled endiselt. Oli, mis oli. SÕbrad oleme ju ikka : )

A-Jännis omadega. Ei oska sind aidata. Hävitasid nii mõnegi südame. Kaasaarvatud enda oma. Pead nüüd ise hakkama saama, kuigi olen sinu jaoks alati olemas, pole sa see, kes olid enne.


Jah jah.

Peaks õppima hakkama.
Kes enda iseloomustust siia tahab, või enese ära tunneb, siis kõllake ;)

Mells.

2 comments:

Unknown said...

MINA TAHAN KAAAAAAAAAAAA :'d

Mells^^. said...

Nüüd kohe teen sinust eraldi :P