Friday, January 30, 2009

Iou loomad ja loomaaed...

Tereeeeeee :D Üks pedekas nädal on jälle seljataga. Mul ei ole viitsimist olnud, et oma blogi täiendada...Aega ka ei ol olnud. Piisav vabandus eks? :D Minu jaokv vähemalt :D Hale ei ole ju :D
Noniii...Esmaspäeval oli hiiglaslik ajaloo KT, mida ma pühapäeva hommikul õppima hakkasin ja õppisin 14,5 tundi :D Nii tubli olen. Muid asju esmaspäevaks õppida ei jõudnud. Ups. Jaa....Daatumite ülesanne läks siiski...ptsi :) Loodan, et vähemalt kolme saan, muidu tuleb raamatut lugeda...ja selleks ei ole mul VAABSJE aega.
Tegelikult mul ei olegi ülse aega. See muudkui läheb edasi ja värkki...Ise pean järgi jõudma. Täiesti jube ju... Koguaeg tuleb jälgida, et maha ei jääks. Siis oleks täitsa p*rses. Vot.
Nii...Meie klass-loomaaed. Seal möllab vist mingi viirus või katk või midagi. Koerad, hobused, kaelkirjakud...nad on nii hulluks kätte ära läinud. Üks tont jäi Somelarile suitsetamisega vahele. SUUUUUHHHTTT FAIL. Nii tore on saastakate üle naerda. Mitte, et ma ennast paremaks, ilusamaks ja targemaks peaks. vaid lihtsalt. Üheksas klass-lõpuklass. Peaks nagu kokku oidma (seda lauset olen viimastel päevadel öelnud/kirjutanud oma sada korda) Nii palju õelust kui meie klassi tüdrukutel omavahel on...Väh. Lihtsalt õudne.
Homme on meil Päka ja Kirtiga tüdrukute õhtu-pidšjaama (kuidas iganes see sõna ka kirjutatakse) pidu. ^^ Ooojeh. Siis saab pulli ^^ kuulame siis kõvasti ja kaasalauldes WAKE UP CALL-i eks ^^;) JA SEE OLI VIHJE KAELKIRJAKULE ^^ ikkagi olen õeld. A mul on pohhuj. Need tolgused ei ole head suhtumist ära teeninud. Eriti kaelkirjak aka Kristin. Sa lohh saad veel oma karistuse selle eest, mida sa nende pikkade aastate jooksul Kirtile tegid. Ta on liiga armas ja heasüdamlik ja üldse liiga perfect, et sinusuguse vastiku pedetsejast pugeja solvanguid, süüdistusi ja valetamisi taluda. Ta ei ole seda väärt. Ja sa ei saa Kirtit tagasi. Üks kõik, kui palju sa teda ei jõllitaks, või kui palju sa talle pugeda ei üritaks, või vanade mälestustega haiget ei teeks. Me ei anna teda sulle ja ei lase sul talle haiget teha. Mina ja Päka isiklikult vastutame selle eest, et see kallis tüdruk haiget ei saaks. Kuigi sa paratamatult suudad seda oma kurjuse ja jälkusega teha. Õudne inimene. TEACHERS PET....hahhaahahaah. Kui õpetajad (nt Kersti) teaksid, milline sa tegelikult oleksid, ja sa ei poeks kõigile, siis sa oleksid suht FAIL. Tegelikult sa juba oledki. MEIE silmis. Klarale oleme me juba su suvistest seiklustest rääkinud...Klassi eeeeeeessssskkkkuuuujjjjuuuuulik õpilane. Ptsis vend omadega ju. Modello.
Niinii, selle loma peale sai nüüd raevutsetud küll. Nagu Eve Ojasoo ütles:"Sa oled nii kapriisne inimene!" Sorry, poisid ei ole ka sellist käitumist ära teeninud. Nad on ka inimesed. Pealegi...meie klassi poisid on ühed parimad maapeal. Nii, et ...neile ei lase ka liiga teha. :)
Heiko tungival palvel iseloomustan siis neid ka. :)
(Heiko, kui soovid, siis võid neile selle blogi lingi anda ;) )

Siimu-Sa oled ülimuhe. Üldsegi mitte ülbe. Liiga hea huumorimeelega. Iga asja peale on sul ütlemist. Sellist mõnusat. Sa oled nunnult lühike. Jaa...Sa oskad alalti naerma ajada. Ka siis, kui olen ülipahas meeleolus. (Igaüks ei hakka relekaga leiba lõikama) ;) Selline mospel.

Sten-Aaha. Väited:"Sten on värdjas!Ma vihkan teda!" , mis meie klassi plikade suust alalõpmata kostuvad, ei käi sinu kohta. Vähemalt minu arvates mitte. Sa ei ole selline, nagu nad räägivad. Nad ilmselt ei teagi mida nad räägivad. Enivei. Esta ja kirjanduse tundides Taani kunigast ja värkkidest on lõbus rääkida. Sa oled üleni mõnus :) Sõbralik ka. Ja Pulli saab ;) (Mul on telefonis pilt, kus Sten magab esta tunnis)

Tarmo-Imelik vana. Suht kahtlane tegelane. Midagi pole öelda :D Sõbralik on. Ja naerma oskab ka ajada ;)

Cera- Kolmas Tali meie klassis :D Hmm, ei oskagi sinu kohta midagi öelda... Normal :D

Kaspar-Sa oled niiiiii sõbralik. Aitad, kui tarvis. Tavaliselt keemiaga. Sinuga saab kõikidest maailma asjadest rääkida.... Saad nii mõnusalt aru. :)Tavalised vestlused on Teatri peatuses. Armas.

Rasmus-Venekeeeeeel....Seal on tal koguaeg suu kõrvuni. Nii hästi on meeles see, kui KEEGI viskas vene tunni ajal aknast und sisse ja sa püsti kargasid ja karjusid: NO MIS SEE OLI! See oli nii kõva :D Sõbralik.

Ardi-Pööööh, sa targutad KOGUAEG. Ja nii kui jälle sinult mingi targutus suust välja lendab, siis me Kirti ja Päkaga ohkame:"ARDIII!". Täitsa jube noh :D Aga muidu vägalahe. Abivalmis ja keemiageenius. Hästi tore.

Anri-Siim-Põhimõtteliselt peaks sinu iseloomustus tulema eriti pikk. Sinust on nii palju kirjutada. Aga ma jätan seekord lapsepõlve mängust välja :D Muidu võib sul päris piinlik olla koolis klassivendadele seletada nii mündagi :D No igastahes. Sa oled vahest nii tagasihoidlik. Aga Armas. Ja sõbralik...Ja naerad koguaeg. :P

Sander-Päh...Sind on raske iseloomustada. Sa ei ole ju juhm tegelikult. Ma tean küll. Vene keele lugemise ja tõlkimise spets. :D Ja... Vahest failid ka, aga selle annab andeks :D NAerad ka koguaeg ja oled samuti sõbralik, nagu kõik meie klassi poisid. Tore.

Ken-Kristjan-Paras tont. Sa oled nii kiuslik. Selleks sinuga tegemist ei teegi. Pole vist oma arenguga teistele poistele järgi jõudnud...või on asi milleski muus. Ei tea. Igastahes, normaalne sa ei tundu olevat.


Ahjaaa...BTW: MERKA SA OLED TONT :) (ja mina hästi lahe eks)

KIKZ :D Järgmine kord karjume ja kallistame ja nii edasi eks :D SA NÄED MUIDEKS NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KURADI MUHE VÄLJA!!! Täitsa lõpp, kui armaz (a)
Kallliii.

Stenile (Varatu) olen tänu võlgu: Tänu sinule on Päka õnnelik :)
Matule olen tänu võlgu: Tänu sinule olen mina õnnelik. :)
Kaisale olen tänu võlgu: Tänu sinule on issi õnnelik :)

Kes veel tänu tahab? :P

Nonii....HEAD ÖÖD ÄH. :P

Muzzz.

Mells.

2 comments:

Unknown said...

Oh sa issand, mai tundnud teid nagu üldseeeeeeee ära. :D teinekord kisage nii kuidas annab ja jookske kasvõi pikali :D.
Ja tänks komplimendi eeest :D.
*hugs*

Mells^^. said...

:D Jookseme, jookseme :D
Ma ei tundnud ka kohe pilgu pealt ära xd Siis Päks ütles, :" Tead, kes see on vä?!" Ma:"KIKZ?"
Päka:"Jaaa, ta ei tunne meid ära xd!" xd no oled ju nunnu :D